Ik heb een lege startpagina, wat nu?

Een lege startpagina zien kan meerdere oorzaken hebben. Hieronder zie je hoe dit kan komen.

Optie 1 - Je bent actief op meerdere scholen

Volgens het administratiesysteem ben je actief op meerdere scholen. Dit wordt ook wel een multi-domein genoemd. De leerkrachten hebben een gebruikersnaam eindigend op @stichting.nl en de leerlingen hebben een gebruikersnaam eindigend op @school.nl.
De accounts van de leerkrachten zijn standaard gemaakt op het stichtingsdomein.
De eerste keer dat je inlogt nadat dit is aangezet of bij een nieuw-account moet je de juiste locatie kiezen om de software te kunnen zien die aan je account is toegewezen.
Klik in MOO in de rechterbovenhoek op je naam. Klik op Andere school kiezen. En klik op je eigen school. De medewerker die op meerdere scholen werkt, kan zo inloggen in het MOO Startportaal van de scholen waar ze werkt door steeds de juiste school te kiezen.

Optie 2 - Je bent niet op de juiste manier gekoppeld in Basispoort

• Je moet als leerkracht in het LAS (bijvoorbeeld ParnasSys of Esis) gekoppeld zijn aan een of meerdere leerlinggroepen. Neem contact op met je ICT-coƶrdinator. Die kan dit (laten) controleren in het LAS.