Updates April 2021

✨ Nieuwe features

• Vanaf nu vind je in Apparaatbeheer, in MOO Startportaal en in de Klasbord Ouderapp rechts onderin onze geïntegreerde helpfunctie. Hiermee kun je direct door al onze documentatie zoeken naar het antwoord op jouw vraag, zonder dat je de applicatie hoeft te verlaten.
  • MOO is in de vormgeving iets gewijzigd:
    • MOO heet vanaf nu 'MOO Startportaal'. En afgekort nog steeds MOO :)
    • Het logo is vervangen door een nieuwe logo
    • De standaard achtergrond is nu fris blauw in plaats van grijs.
    • De inlogpagina is iets aangepast.
    • De blauwe achtergrond is ook beschikbaar in een gele, groene of paarse variant. Deze vind je via 'Personaliseren'.
    • De tegel 'Devicebeheer' heet nu 'Apparaatbeheer' en heeft een nieuw icoon.
    • De tegel 'Klasbeheer' heet nu 'Schermcontrole'.
  • Wil je inloggen bij MOO? Je komt voortaan ook op het inlogscherm terecht door naar moo.nl of www.moo.nl te gaan.

Kom je ergens niet uit? Neem dan contact op met onze Servicedesk. We helpen je graag verder.