Mijn ICT-rechten zijn verdwenen in MOO. Wat is er aan de hand?

MOO importeert gebruikers uit Basispoort. Als iemand in MOO wordt aangewezen als ICT-coördinator, maar in Basispoort deze rechten niet heeft, zullen bij de volgende synchronisatie die in de loop van de nacht wordt uitgevoerd met Basispoort, de rechten in MOO weer worden afgenomen.

Om dit op te lossen doorloop je onderstaande stappen:

1. Log in bij Basispoort met een account met beheerrechten.
  2. Klik vervolgens op Ondersteunend personeel.
  3. Klik nu op Coördinatoren en vervolgens op Coördinator toevoegen.
  4. Kies voor Leerkracht ICT-coördinatorrol geven en selecteer de persoon die de rechten hoort te hebben.
  5. Vervolgens kun je in MOO Beheer het vinkje ICT-coördinator bij dezelfde gebruiker weer aanzetten. De rechten zullen blijven staan.