Mijn ICT-rechten zijn verdwenen in MOO. Wat is er aan de hand?

MOO importeert gebruikers uit Basispoort. Als iemand in MOO wordt aangewezen als ICT-coördinator, maar in Basispoort deze rechten niet heeft, zullen bij de volgende synchronisatie die in de loop van de nacht wordt uitgevoerd met Basispoort, de rechten in MOO weer worden afgenomen.

Om dit op te lossen doorloop je onderstaande stappen:

1. Log in bij Basispoort met een account met beheerrechten.
  2. Klik vervolgens op Medewerkers.
  3. Zoek de gebruiker en klik op het bewerk icoon.
  4. Vink ICT-coördinator aan.
  5. De volgende dag zijn de rechten terug gezet.

Bij gebruikers die uit Basispoort geïmporteerd zijn is het niet mogelijk om in MOO de ICT-rechten aan te passen. Dit moet altijd in Basispoort gebeuren.