Apparaatbeheer

Heb je vragen over het beheer van je Windows-apparaten, Chromebooks, Deklas.nu? Of wil je weten hoe je bepaalde instellingen wijzigt, zoals achtergronden of startpagina's? Dan vind je de antwoorden op al je vragen op onze supportpagina voor Apparaatbeheer.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.