▶️ Uitlegvideo's voor MOO Startportaal

Met onderstaande video's ben je snel vaardig met een aantal basishandelingen in MOO Startportaal. Zo kan je snel aan de slag! Ga snel naar de video naar voorkeur, of scroll ze één voor één langs. 
  1. Startpagina bewerken
  2. Programma's toevoegen aan de startpagina
  3. Programma's toewijzen aan je leerlingen
  4. Programma's vastzetten op de startpagina van je leerlingen
  5. Wachtwoord herstellen instellen
  6. De helpfunctie van MOO Startportaal
  7. Wachtwoord wijzigen in MOO


1. Startpagina bewerken

Naar boven

2. Programma's toevoegen aan de startpagina

Naar boven

3. Programma's toewijzen aan je leerlingen

Naar boven

4. Programma's vastzetten op de startpagina van je leerlingen

Naar boven

5. Wachtwoord herstellen instellen

Naar boven

6. De helpfunctie van MOO Startportaal

Naar boven

7. Wachtwoord wijzigen in MOO

Naar boven

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.