Achtergrond en kleuren wijzigen

Lekker aan het werk met MOO Startportaal, maar vind je de kleuren en de achtergrond een beetje saai? Geen probleem. Je kunt de startpagina namelijk aanpassen naar je eigen smaak. Zo wordt werken met MOO Startportaal een stukje persoonlijker! Leerlingen kunnen hun startpagina ook personaliseren.

1. Ga naar het startmenu linksboven en klik op Personaliseren.
  2.  Je krijgt in een nieuw scherm de keus om de kleuren, de achtergrond en zelfs de mascotte aan te passen. MOO slaat deze wijzigingen automatisch op.
  3. Wanneer je nu teruggaat naar de startpagina, zie je direct je nieuwe creatie.