Programma's toevoegen aan je startpagina

MOO Startportaal biedt je de mogelijkheid om je startpagina zelf vorm te geven. Programma's en internetlinks kunnen worden toegevoegd in de vorm van tegels. Deze zijn te vinden in de programmabibliotheek, die gevuld kan worden door de ICT-coƶrdinator.

Als je de video hebt bekeken, maar je wilt alles nog rustig nalezen, kun je onderstaande stappen volgen:

1. Ga naar Programma's.
  2. Je bent nu in de programmabibliotheek en ziet een overzicht van alle programma's die aan jou zijn toegewezen. Basispoortprogramma's worden automatisch zichtbaar in de bibliotheek nadat de gebruiker is gekoppeld aan Basispoort.

3. De tegels kunnen worden toegevoegd aan de startpagina door op de blauwe knop met + Nieuwe link te klikken.
  4. Vervolgens kun je de gewenste grootte van de tegel kiezen.
  5. Klik op Toevoegen. De tegel staat nu op je startpagina.

Indien er teveel tegels op de pagina staan, wordt de startpagina automatisch uitgebreid. Er wordt dan een nieuwe pagina naast de bestaande pagina gemaakt waar de links op geplaatst worden.