Voor de zomervakantie stonden de Basispoort-tegels in MOO Startportaal. Nu zie ik ze niet meer. Wat moet ik doen?

Je bent waarschijnlijk niet goed gekoppeld in het LAS (bijvoorbeeld ParnasSys of Esis) of in Basispoort. Als je een leerkracht, invallende directeur of IB-er bent en gebruik wilt maken van de educatieve software vanuit Basispoort, moet je in het LAS toegevoegd zijn aan een of meerdere groepen. De volgende dag zijn de Basispoort-programma's beschikbaar in MOO Startportaal.

De ICT-coördinator kan het volgende controleren: 

  1. Controleer de gegevens van het account in het LAS. Vereiste gegevens van een collega in het LAS zijn: voornaam, tussenvoegsel (indien van toepassing), achternaam en e-mailadres.
  2. Controleer of het account aan de juiste lesgroep(en) gekoppeld is. Moet de collega bij de educatieve software van groep 7? Dan moet hij in het LAS aan die groep zijn toegevoegd.

    Staan deze gegevens nu allemaal goed? Dan zijn deze wijzigingen de volgende dag ook in MOO Startportaal bekend. De collega heeft morgen weer de beschikking over de Basispoort-programma's..

    Heb je niets gewijzigd? Dan kun je nog een derde controle uitvoeren: 
  3. Controleer of de gebruiker in Basispoort aanwezig is. Is de collega zichtbaar in Basispoort, maar niet in MOO Startportaal? Neem dan contact op met de servicedesk. 
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.