Programma's vastzetten op de startpagina van leerlingen

Je wilt leerlingen laten werken met een programma, maar het kost veel tijd om 30 leerlingen te helpen met het zoeken naar het programma? Wij hebben de oplossing! Zet de programmategels vast op de startpagina van de leerlingen.

Als je de video hebt bekeken, maar je wilt alles nog rustig nalezen, kun je onderstaande stappen volgen:

• Ga naar Leerlingenbeheer.

• Ga links naar de gewenste groep en klik in het midden bovenin op Schoollinks of op Basispoort, afhankelijk van welk programma je wil vastzetten.
  • Ga naar het gewenste programma en klik rechts op de programmategel op het hangslot.
  • Selecteer de gewenste tegelgrootte en klik op Toevoegen.
  • De programmategel staat nu vast op de startpagina's van de leerlingen.

Je kunt de tegel weer losmaken van de startpagina van de leerlingen door opnieuw op het slotje te klikken.