Tegels vastzetten op startpagina's van leerlingen

Aan de slag willen met een programma, maar vlot willen beginnen en niet eerst 30 leerlingen moeten helpen met het zoeken naar het programma? Wij hebben de oplossing! Zet de tegels vast op de startpagina's van de leerlingen.

1. Ga naar Leerlingenbeheer.

2. Ga links naar de gewenste groep en klik in het midden bovenin op Schoollinks of op Basispoort, afhankelijk van welk programma je wil vastzetten.
  3. Ga naar het gewenste programma en klik rechts op de tegel op het hangslot.
  4. Selecteer de gewenste tegelgrootte en klik op Toevoegen.

De tegel staat nu vast op de startpagina's van de leerlingen.

Je kunt de tegel weer losmaken van de startpagina van de leerlingen door opnieuw op het slotje te klikken.