▶️ Interactieve rondleidingen

In een rondleiding nemen we je digitaal aan de hand door MOO Startportaal, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Zo helpen we je om minder vaak voorkomende handelingen als het wijzigen van je wachtwoord en beheren van leerlingen met succes uit te voeren!

Interactieve rondleiding starten

Hou deze pagina geopend. Open MOO Startportaal in een nieuw tabblad in dezelfde browser. Klik vervolgens op één van de links hieronder en laat je rondleiden door een stukje MOO Startportaal!