Wachtwoord leerlingen herstellen

Een leerling is het wachtwoord vergeten en kan niet meer inloggen, wat nu? 
Gelukkig kun jij als leerkracht het wachtwoord van je leerling herstellen.

  1. Ga naar Leerlingenbeheer.
  2. Open het tabblad Gebruikers.
  3. Klik op het tandwieltje op de tegel van de betreffende leerling.
  4. Vul bij Wachtwoord een nieuw wachtwoord in en sla de wijzigingen op. De leerling kan vanaf nu inloggen met zijn nieuwe wachtwoord.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.