Combinatiegroepen

Stel je hebt een groep 3/4, een combinatiegroep met leerlingen die in het derde leerjaar zitten en leerlingen die in het vierde leerjaar zitten. Kan dat? Jazeker, we leggen het hier uit.

Het begint hier allemaal met het LAS. In het LAS maak je een groep aan, deze kun je noemen zoals je wil. Laten we de groep voor nu Groep 3/4 noemen. Je kunt hier je leerlingen aan toe voegen; Pietje in leerjaar 3, Klaasje in leerjaar 4, enzovoort.
Dit wordt net zoals bij reguliere groepen ge├»mporteerd in Basispoort. Basispoort zal in de meeste gevallen dan ook de software uit het juiste leerjaar plaatsen bij de leerlingen. 

Malmberg is hierop een uitzondering, hier dient de software handmatig gekoppeld te worden. Ook zal groep 3 de software van groep 4 naast hun eigen software kunnen zien en andersom geldt dit ook.

Wil je een leerling toegang geven tot software waar hij/zij op dit moment geen toegang tot heeft, benader dan de uitgever. Het verschilt per uitgever hoe dit dient te worden toegewezen.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.