Programma's toewijzen aan collega's

Heb je ICT rechten? Dan kun je programma's toewijzen aan andere personeelsleden. Dit kun je doen voor één of meerdere personeelsleden tegelijk.

1. Ga naar MOO Beheer.
  2. Open het tabblad Programma's.
  3. Selecteer linksboven personeelsgroep.
  4. Selecteer linksboven Alle programma's
  5. Vink het programma dat je wilt toewijzen aan en klik rechtsboven op de blauwe knop Toewijzen.
  6. Wil je het programma toewijzen aan een volledige groep? Klik dan op het rechterblokje voor de naam van de groep. Klik vervolgens op Selectie toewijzen.
    Wil je het programma toewijzen aan losse leden van een groep? Klik dan op het plusteken links van de naam van de groep en vink de gewenste gebruikers aan. Klik vervolgens op  Selectie toewijzen.

Toewijzing verwijderen

1. Ga naar de personeelsgroep waaraan je het programma hebt toegewezen.
  2. Vink het programma aan dat je wilt verwijderen en klik rechtsboven op Toewijzing verwijderen