Personeelsgroepen maken

Wil je aparte personeelsgroepen voor de boven- of onderbouw maken? Of je een groep speciaal voor stagebegeleiders? De ICT-coördinator kan in MOO Beheer personeelsgroepen aanmaken en daar leerkrachten aan toevoegen. In dit artikel laten we je zien hoe je dit uitvoert, en ook hoe je de leerkracht aan de personeelsgroep koppelt.

Personeelsgroep aanmaken

1. Ga naar MOO Beheer
  2. Open het tabblad Gebruikers
  3. Selecteer linksboven personeelsgroep
  4. Klik op het plusteken onder personeelsgroep.
  5. Maak een nieuwe personeelsgroep aan met de gewenste naam. Klik op Groep aanmaken.

Leerkracht toewijzen aan een personeelsgroep

1. Klik op Alle personeel.
  2. Vink de tegel van de gewenste leerkracht aan en klik rechtsboven op Toewijzen. Het is mogelijk om meerdere leerkrachten tegelijk te selecteren.
  3. Selecteer de gewenste groep en klik op Selectie toewijzen.