Wachtwoord wijzigen

Een goed wachtwoord is goud waard, helemaal omdat je via MOO Startportaal toegang hebt tot veel privacygevoelige gegevens. Hieronder staat hoe je het wachtwoord kunt wijzigen.

1. Klik na het inloggen rechtsboven op je naam en klik op Wachtwoord wijzigen.
  2. Vul hier een nieuw wachtwoord in dat voldoet aan de eisen (meestal: minimaal 8 tekens, hoofdletter, kleine letter, leesteken).

Afhankelijk van je rol heb je te maken met specifiek wachtwoordbeleid. Lees hier meer over waar jouw wachtwoord aan moet voldoen