De online servicedesk

Meldingen doen bij de Servicedesk kan natuurlijk per telefoon, maar hoe handig is het als deze rechtstreeks vanuit MOO gedaan kunnen worden? Dit kan met de Online Servicedesk.. Deze is beschikbaar als tegel in MOO Startportaal en kan worden toegewezen door de ICT-Coƶrdinator.

1. Ga naar MOO Beheer via de tegel op het startscherm of via het menu linksboven.
  2. Ga in het midden naar het tabblad Programma's. Zorg dat de kolom linksboven op 'personeelsgroep' staat.
  3. Zoek de tegel en klik op Toewijzen. Selecteer vervolgens de personeelsleden die over de tegel moeten beschikken.
  4. Als de leerkracht de tegel opent vanuit MOO Startportaal wordt er automatisch ingelogd op de Online Servicedesk.